Yazdır
Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 
MİL-DİYANET SEN HEYETİ DİYARBAKIR'DA BİRARAYA GELDİ
 
Kurulduğu günden bu yana saha sendikacılığı yapan, çalışanlara her platformda sahip çıkarak onları kucaklayan Mil-Diyanet Sen saha buluşmalarına devam ediyor.
Mil-Diyanet Sen Diyarbakır İl başkanlığı tarafından organize edilen buluşmada Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik, Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Mil-Bayındır Sen Genel Başkanı Necaattin Kaya, Mil-Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu, Mil-Sen Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Şimşek, Mil-Diyanet Sen Diyarbakır İl Başkanı İdris Akdeniz, İl yönetimleri ve üyeler bir araya geldiler.
Buluşmada konuşan Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Gül, tüm Diyanet çalışanlarının tek adresi olan, her gün hızla büyüyen, Mil-Diyanet Sen'in sahada yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, tüm çalışanları sendikasına destek vermeye çağırdı.
16 Ekim Pazar günü samimi ortamda gerçekleşen buluşma, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
diarbekir2
 
SİLVAN PERSONEL TOPLANTISINA KATILDIK
 
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ile birlikte Silvan Müftülüğü personel toplantısına katıldı.
17 Ekim Pazartesi günü, Silvan Müftüsü Sabri Erçek’i makamında ziyaret ettikten sonra gerçekleştirilen mutad toplantıda konuşan Gül şunları söyledi: “Teşkilat çalışmaları için bugün Silvan’dayız. Mil-Diyanet Sen olarak sendikal mecrada ilkleri gerçekleştirdik. Bizim iki yönlü bir çalışmamız var: Birincisi maaş zammı, özlük hakları vb. gibi personelle ilgili. Diğeri ise hepsinden önemli olup, ülkemizdeki ahlaki erozyonla ilgilidir. Ülkemiz ekonomisinin içinde bulunduğu maddi sıkıntılardan bir şekilde çıkılır. Ancak manevi tahribatı ve erozyonu önlemek bunun kadar kolay değildir.”
Genel Başkan Gül, konuşma fırsatı verdikleri için İlçe Müftüsü Sabri Erçek ve din görevlilerine teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
silvan 1
 
silvan 1
 
silvan 1
 
KULP MÜFTÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK
 
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Kulp Müftülüğünü ziyaret etti.
Teşkilat çalışmaları için Müftülük ziyaretleri yapan Mil-Diyanet Sen Genel başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ile birlikte Kulp Müftüsü Hakan Çağıran’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, sendikacılık tarihinde Diyarbakır Kulp’a gelen ilk sendika genel başkanı olduğunu öğrenen Genel başkan Gül, teşkilat çalışmaları ve Diyanet çalışanlarıyla istişare etmek amacıyla Kulp’ta bulunduklarını ifade etti.
Kulp Müftüsü Çağıran da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Mil-Diyanet Sen heyetine başarılar diledi.
Daha sonra müftülük çalışanlarını da ziyaret eden Mil-Diyanet Sen heyeti, misafirperverliğinden dolayı Müftü Çağıran ve personeline teşekkür etti.
Kulp 1
 
Kulp 1
 
Kulp 1
 
"Başkanım! Kulp ilçemizi ziyaret eden ilk genel başkan siz oldunuz."
Bu ifade, ziyaret ettiğimiz Kulp ilçemizde görev yapan din görevlisi kardeşlerimizin ifadesidir.
Üyesi oldukları sendikanın bırakın genel başkanlarını, il başkanlarının dahi ziyaret etmedikleri ilçelere bizler genel başkan düzeyinde ziyaretler gerçekleştiriyoruz.
İşte bu yüzden Mil-Diyanet Sen Diyanet'in en hızlı büyüyen sendikası oluyor.
işte bu yüzden muazzam bir teveccühe mazhar oluyoruz ve işte bu yüzden sendikalarından istifa edenlerin en fazla tercih ettiği sendika oluyoruz.
Ve işte bu yüzden, yetkiyi devralmalı ve camiamızın hak ettiği hizmeti yapmalıyız.
 
 
KOCAKÖY MÜFTÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK
 
Teşkilat çalışmaları kapsamında yurt gezileri yapan Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül'ün bu seferki durağı Diyarbakır’ın Kocaköy ilçesiydi.
Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ve İl Başkanı İdris Akdeniz ile birlikte Kocaköy Müftülüğüne geçen Gül, İlçe Müftüsü Mahsum Hamzaoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Genel başkan Gül, sendikasının faaliyetlerinden söz etti ve kabullerinden dolayı Müftü Hamzaoğlu’na teşekkür ederek başarılar diledi.
Müftü Hamzaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mil-Diyanet Sen heyetine teşekkür etti.
kocakoy