Yazdır
Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, bugün Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde din görevlileriyle bir araya geldi.

Genel Başkan yardımcısı Ahmet Tahiroğlu’nun eşlik ettiği buluşmada çeşitli sendikaların üyesi 50 kişiden oluşan din görevlisi grubu tüm ülke çapında olduğu gibi Afşin’de de Mil-Diyanet Sen'i tercih ederek toplu katılım gerçekleştirdi.

Toplu iltihak töreninde Afşin İlçe Müftülüğü Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Feyzullah Özdemir’e İlçe Başkanlığı Yetki Belgesi veren Genel başkan Gül şunları söyledi: “Mil-Diyanet Sen'e gösterilen ilgi boşuna değildir. Artık sendikamız alternatif sendikadır ve güç zehirlenmesi yaşayanlardan yetkiyi almanın zamanı gelmiştir. Her defasında toplu sözleşme görüşmelerinde fiyasko yaşayan Diyanet-Sen artık din görevlilerini ve Diyanet camiasını temsil etmekten uzaktır.”

Ülke çapında her il ve ilçede toplu katılımların gerçekleşmesine vesile olması dileğiyle, programı tertip eden Mil-Diyanet Sen Afşin İlçe Başkanı Feyzullah Özdemir ve katılım sağlayan din görevlilerimize teşekkür ediyoruz.


YETKİYİ DEVRALIYORUZ...

 

afsin 1

 

afsin 3

afsin 5