Yazdır
Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Antalya genelinde, büyük çoğunluğu Diyanet-Sen olmak üzere sendikalarından istifa eden yaklaşık 70 kişi Mil-Diyanet Sen’e katıldı.

Ülkemizin dört bir köşesinde olduğu gibi Antalya’da da sendikamıza toplu katılımlar gerçekleşiyor. Son zamanlarda sendikalarından istifa edenlerin neredeyse tamamı Mil-Diyanet Sen’i tercih etmekte olup, bu da bizim ortaya koyduğumuz sendikal anlayışa camianın ne kadar ihtiyacı olduğunu göstermektedir.

Her zaman ifade ettiğimiz gibi, bizler 3-5 bin üyemiz olsun diye bu yola çıkmadık ve hedefimiz gayet net ve açık. “Allah’ın izniyle Yetkiyi Devralmaya geliyoruz.” Artık BİZ varız. Artık Alternatif var. Diyanet-Sen’in yıllardan beri uyguladığı “Bize üye olmaya mecbursunuz” felsefesini yıkarak geliyoruz elhamdülillah.

Mil-Diyanet Sen Antalya İl Başkanı Abdulkadir Ağlamaz ve yönetim kurulu üyelerinin planlı ve gayretli çalışmaları Antalya’da ses getirdi. 26 Ekim Çarşamba günü, Memur-Sen Korkuteli İlçe Başkanı Şaban Dişli ve Diyanet-Sen İlçe Başkanı Bayram Çağlayan da sendikalarından istifa ederek Mil-Diyanet Sen saflarına katıldı.

Kurulduğumuz günden beri, başta İstanbul Sözleşmesi olmak üzere, 6284 sayılı yasa, LGBT ile mücadele vb. manevi tahribatı önlemeye yönelik yaptığımız çalışmalar sadece Diyanet camiasının değil, aziz milletimizin de teveccühüne mazhar oldu. Camiamızı “Önce Ahlâk ve Maneviyat” şiarıyla hareket eden ve yetkiyi devralmak için yola çıkan Mil-Diyanet Sen çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.