01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 
Diyanetin parlayan yıldızı, manevi ilkeli liyakatli sendika Mil Diyanet Sen kuruluşunun 4. Yılında da en hızlı büyüyen sendika oldu. Bugün Başkanlığımızda Diyanet İşleri Başkan yardımcısı Kadir Dinç, İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz ve sendikalarımızın genel başkanlarının katılımıyla 2024 yılı üye sayısı birleştirme tutanakları imzalandı.
2023 yılında 6800 olan üye sayımız, 2024 yılında 9500 üyeye ulaşmıştır. Bugün imzaladığımız birleştirme tutanaklarına göre son bir yılda en fazla üye artışı Mil Diaynet Sen de gerçekleşti.
Mil Diyanet Sen’i tercih eden tüm üyelerimize, teşkilatlarımızın her kademesinde görevli kardeşlerimize ve Diyanet camiamıza teşekkür ediyorum.
‘Önce Ahlak ve Maneviyat ilkesiyle çıktığımız bu yolda her daim dik durduk, hakkı söyledik, zalimin karşısında mağdurun ve mazlumun yanında olduk. Tüm baskılara, iftiralara, mobbinglere göğüs gerdik. Şiarımız kardeşliktir. Biz Diyanet olarak 150 bini bulan kardeşler topluluğuyuz.
2024 yılı üye sayıları göstermiştir ki, sendikamız Diyanet Camiasının muazzam teveccühüne mazhar olmuş, ilgiyle takip edilmiş, personelimizin ümidi ve umudu olmuş, yetkili değil ama en etkili sendika olmuş ve en önemlisi de gündemi belirleyen sendika olmuştur.
Bu bağlamda;
Genel yetkiyi alan Diyanet-Sen’i ve Başkanlık merkez binamızda yetkiyi alan Türk Diyanet Vakıf Sen’i tebrik ediyoruz. Bugün Başkanlığımızda yapılan toplantıya katılan ve özellikle söz alarak birlik ve beraberlik açısından olumlu görüş ve düşüncelerini dile getiren sendikalarımızın genel başkanlarına da ayrıca teşekkür ediyoruz.
 
 
Celaleddin GÜL
Mil-Diyanet Sen Genel başkanı
Powered By aSa