01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

bizlerElhamdülillah, Mil-Diyanet Sen, iki yıllık yürüyüşünde ateşten gömleği giymiş olduğu halde yoluna devam etmektedir. Hiç kimse bizleri hiçbir şekilde doğru bildiğimiz yoldan ve kararlılıktan döndüremedi ve döndüremeyecektir. Herkes tarafından bilinsin ki; Bizler, ne umudumuzdan vazgeçeriz, ne hayallerimizden ve ne de davamızdan.

Bu sendika, kişilerin değil, Diyanet çalışanlarına adanmış yaşamların ve ortaya konulmuş mücadelelerin sendikasıdır.

Kökleri mazide, gözü atide ve iddialı bir sendika olarak, hakkı olan hiçbir şeyden vazgeçmeden hayatın tüm alanlarında var olmaya ve din görevlilerimizin gönüllerine dokunmaya devam edeceğiz.

Kurulduğumuz günden beri, hep yangını söndürmeye koşan bir sendika olduk. İki yıllık serüvenimizde sendikamızda görev alan herkesin, sadece elini değil, bütün vücudunu taşın altına koyması sonucunda mesafeler katettik ve günden güne büyüyerek bu aşamaya geldik. Sonunda en çok takip edilen ve gönüllere giren sendika olduk.

Bizler, el etek öperek bir yerlere gelmek yerine, başını yastığa huzurla koyabilmeyi, sizlerin ve tarihin önüne gönül rahatlığıyla çıkabilmeyi tercih ettik. Bunun sonucunda, zorlukları yenecek güce, baskılara dayanacak sabra ve her türlü engeli aşacak tecrübeye sahip olduğumuzu öğrendik.

Yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun ki, Mil-Diyanet Sen üye sayısını artırdı, gelişti ve güçlendi artık. Üyelerimiz ve gönüllülerimizle birlikteliğimiz bize inanılmaz bir güç verdi. İnanıyoruz ki, göreceğimiz güzel günler yakındır. Çok yakın bir zamanda Diyanet çalışanlarından her iki kişiden biri Mil-Diyanet Sen üyesi, diğeri de üye olmaya aday olacaktır.

Bu zorlu yolculukta hepimizin yolu ve bahtı açık olsun.

Celaleddin Gül
Mil Diyanet Sen Genel Başkanı

Powered By aSa