01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

 

Kurulduğu günden bu yana saha sendikacılığı yapan, Diyanet ve Diyanet görevlilerine yönelik itibarsızlaştırma çalışmalarına karşılık, üyesi olsun olmasın her unvandaki Diyanet çalışanına her platformda sahip çıkarak onları kucaklayan Mil-Diyanet Sen, saha buluşmalarına devam ediyor.
 
bolu
 
BOLU ÜYELERİMİZLE BİRARAYA GELDİK
 
Bolu'da gerçekleşen buluşmada konuşan Genel Başkan Celaleddin Gül, tüm din görevlisi kardeşlerimizin tek adresi olan, her gün hızla büyüyen, Mil-Diyanet Sen'in sahada yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, camiamız çalışanlarını sendikamıza destek vermeye çağırdı.
20 Mart Pazartesi günü Mil-Diyanet Sen Bolu İl Başkanı Hüseyin Bayram tarafından organize edilen ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu, Mil Diyanet-Sen Bolu İl yönetimi, Mil Diyanet Sen'i tercih eden Diyanet-Sen Bolu eski yöneticileri Mustafa Köksal, Şevki Gülen, Yakup Sarı ile üyelerin katıldığı buluşmaya din görevlileri yoğun ilgi gösterdi.
 
kocaeliofis
 
Mil-Diyanet Sen Kocaeli Şube Ofisimizin açılışını gerçekleştirdik. Hayırla vesile olsun inşallah.
 
DÜZCE'DE ÜYELERİMİZLE BULUŞTUK
 
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Düzce İl başkanlığının düzenlediği "Üyelerle Buluşma" programına katıldı.
Mil-Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu'nun da katıldığı ve Düzce İl Başkanı Yunus Fırat'ın ev sahipliğinde yapılan buluşma programında her bir din görevlisi ile tek tek hasbihal eden Gül, görevli kardeşlerimizin sorunlarını yerinde dinledi ve yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Daha 3’üncü yılını dolduran sendikamız, personeli yerinde ziyaret ederek, yaptığı icraat ve sunduğu çözüm önerileriyle takip ve tercih edilen sendika haline gelmiştir. İşte biz bu yüzden oturan sendikacılık değil, saha sendikacılığı yaptığımız için yetkiyi devralacağız diyoruz. İnşaallah vermiş olduğunuz destekle ülke çapında da yetkiyi devralacak ve sarı sendikacılık değil, gerçek sendikacılığın ve camiamızın layık olduğu sendikacılığın nasıl yapıldığını göstereceğiz.”
Buluşmanın sonunda tüm katılımcılara teşekkür eden Gül, dilek ve temennileri de dinledikten sonra Düzce'den ayrıldı.
 
336321608 1374399953101236 4019159283731903574 n
 
SAKARYA VE HENDEK'TE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTIK
 
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Sakarya ve Hendek'te istişare toplantısına katılarak önümüzdeki sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
19 Mart Pazar günü katıldığı toplantıda teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiklerini belirten Gül, sadece Sakarya'dan değil, ülkemizin her bir köşesinden sendikamıza ciddi bir teveccüh olduğunu ifade ederek yetkiyi devralma hedefine doğru emin adımlarla yürüdüklerini açıkladı.
Aralarında Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ve İl Başkanı Yener Toprak'ın da bulunduğu istişare toplantısına katılan din görevlilerine teşekkür eden Gül, "Önce Ahlâk ve Maneviyat" ilkesinden taviz vermeden yola devam edeceklerini ve Diyanet camiasına en hayırlı hizmetleri yapacaklarını da belirtti.
 
sakarya
 
 
 
Powered By aSa