01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik ve beraberindeki heyet bugün saat 14.00'te Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmeye Mil-Sen Konfederasyonu genel başkan yardımcıları Celaleddin Gül, Salih Yalçınkaya, Mehmet Yıldız ve Hayri Korkmaz da eşlik ettiler. Oldukça verimli ve samimi bir havada geçen görüşmede kamu görevlilerimize ilişkin sorunlar ile ülke gündemine dair bir çok konu ele alındı.

Kamuda yaşanan sözleşmeli personel sorunu başta olmak üzere, yaşanılan hayat pahalılığı, alım gücünün zayıflaması, gıda fiyatlarına gelen fahiş artışlar ve memurlara verilmesi gereken seyyanen zam konuları masaya yatırıldı.

Ülkemizde yaşanılan manevi tahribata da değinilen görüşmede sayın Destici, İstanbul Sözleşmesine karşı olduklarını belirterek bu Türkiye’nin bu sözleşmeden çekilmesi için gayret gösterdiklerini ifade ettiler. Ayrıca kadın cinayetlerinin sanılanın aksine gayri ahlaki ilişkilerden kaynaklandığını ve bunun önüne geçmek için de manevi anlamda çalışmalar yapılması gerektiğini vurguladı.

Mil-Sen Konfederasyonunu tebrik eden sayın Destici kamu görevlilerimizin sorunlarını usulünce ve kırmadan ve dökmeden dile getiren Mil-Sen’in manevi konularda da yapmış olduğu çalışmaları takdir ettiğini belirttiler. Mil-Sen Konfederasyonunun sendikacılığa yeni bir soluk ve renk katacağını da ifade eden sayın Destici, sayın Mücahit Çelike ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

 

Mil-Sen genel başkanı Mücahit Çelik ise, BBP genel başkanı sayın Destici’ye hem hayırlı olsun ziyareti için geldiklerini hem de Mil-Sen Konfederasyonunun gerek kamuda gerek diğer sahalarda yapmış olduğu hayırlı çalışmalar hakkında bilgi vermek istediklerini ve bu amaçla ziyaret ettiklerini belirttiler.

desticibbp

Powered By aSa