01 Header

Previous Next
Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Genel Başkan Celaleddin Gül’ün Devrek ilçe müftülüğü ziyareti, büro çalışanları ve din görevlileriyle yaptığı görüşmeler-toplantılar sonrası yaklaşık 20 kişilik din görevlisi grubu Diyanet-Sen’den istifa ederek sendikamıza toplu geçiş yaptılar.

Dün gerçekleşen ziyarette Genel başkan GÜL; Güç zehirlenmesi değil, tevazuyu, Önce Ahlak ve Maneviyat’ı ilke edindiklerini belirterek, artık BİZ varız, yani artık alternatif var ve asla din görevlilerimiz sahipsiz değildir şeklinde konuştu. Sayın Gül; Yaklaşık 15 ay önce kurulan Mil-Diyanet Sen’in kısa sürede Diyanet’in en hızlı büyüyen ve en ilgiyle takip edilen sendikası olduklarını belirtti.

Yeni olduklarını ama sıra dışı büyük projelere imza attıklarını, binlerce üyesi olan Diyanet-Sen’in artık metal yorgunu olduğunu, sorunlara bırakın çözüm bulmalarını kendilerinin varlığının bizatihi artık sorun olduğu bir yapı haline geldiklerini belirtti. Diyanet Camiası artık yeni adresinde toplanıyor. Umudun yeni adı artık Mil-Diyanet Sen’dir.

Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Tahiroğlu ise; Diyanet İşleri Başkanlığında görev yapan hizmetli personelden en üstteki personele kadar her çalışanı eşit gördüklerini her bir personelin sorunlarının çözümü için ciddi gayretler gösterdiklerini belirterek sendikamıza toplu geçiş yapan 20 kişilik din görevlisi grubuna teşekkür etti.

Devrek İlçe Başkanı Bünyamin İsmail ERTAŞ ise yaptığı konuşmada, kendilerine bu görevi tevdi eden genel başkan Celaleddin Gül’e teşekkür ederek; Görevi alır almaz çalışmalara başladıklarını, kısa zamanda Devrek ilçesinde de yetkiyi alacaklarının müjdesini verdi ve sendikamıza katılan 20 kişilik din görevlisi grubuna teşekkür etti.

 

Powered By aSa