01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

"İlkler'in Sendikası" olarak, sınav yerinde emanet kabul standı açılmasına öncülük yapan Mil-Diyanet Sen, bu yıl da MBSTS sınavına katılanların emanetlerini almaya devam etti.

MBSTS sınavının yapıldığı il merkezlerindeki üniversite kampüsünde emanet kabul noktası oluşturan Mil-Diyanet Sen, emin eller olarak, sınava katılacakların emanetlerini sınav sonuna kadar teslim aldı ve teslim etti.

Sınava katılan kardeşlerimiz, bu uygulamanın yılların sendikacıları tarafından yapılmadığını ifade ederek, “İyi ki, Mil-Diyanet Sen var” demekten kendilerini alamadılar ve emanet kabul noktası için Mil-Diyanet Sen yöneticilerine teşekkür ettiler.

Yıllardır sendikacılık yapanların yapmadığını yaparak, Mil-Diyanet Sen olarak yine öncülük ettik, diğer sendikaların da faydalı bir şey yapmalarını sağladık, ürettiğimiz çözüm önerileriyle ve sıra dışı sendikacılıkla hayra motor, şerre fren olduk.

“Tekelde rehavet var, haklı rekabette ise hayır var” ifadesinin bir kez daha haklı gururunu yaşıyor, emanet kabul noktası açan il yöneticilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

 

Detay İçin Tıklayınız >>>

Powered By aSa