01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Mil-Diyanet Sen heyeti, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile bir görüşme gerçekleştirdi.

17 Ekim Perşembe günü Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmeye Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Tahiroğlu, Salim Oyuncu, Ahmet Görgün, Halil Fıngaloğlu, Ahmet Aybar ve Kadınlar Komisyonu Genel Başkanı Ayşegül Gök katıldı.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç ve İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz’ın da katıldığı 60 dakikaya yakın devam eden görüşmede teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu, Başkan Erbaş’a, Diyanet’in her kademesinde ve her unvanda çalışan personelin sorunlarıyla ilgili yaklaşık 40 maddelik bir dosya sundu.

Personelin sorunlarına ilişkin hazırlanan ‘Mil Diyanet-Sen Acil Eylem Planı’ isimli dosyaya ek olarak, Sözleşmeli Koruma, Güvenlik Görevlisi ve Destek Personelinin Diyanet İşleri Başkanı Sayın Ali Erbaş'a iletilmek üzere Mil-Diyanet Sen Genel Merkezine ulaştırdıkları 18 maddelik rapor da sunuldu.

Oldukça samimi ve olumlu bir havada geçen görüşmenin sonunda Genel Başkan Gül, kabullerinden dolayı Başkan Erbaş ve ekibine teşekkür etti.

Powered By aSa