01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Mil Diyanet Sen ‘Genişletilmiş il başkanları toplantısı’ Ankara’nın Haymana ilçesinde büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi. Toplantıya Mil Diyanet Sen genel başkanı Celaleddin Gül’ün yanısıra Mil-Sen Konfederasyonu Genel başkanı Mücahit Çelik, Mil Maarif Sen genel başkanı Mustafa Dağaşan, Mil Ulaştırma Sen genel başkanı Mehmet Yıldız, Mil Diyanet Sen genel başkan yardımcıları, Kadın komisyonları genel başkanı Ayşegül Gök, il başkanları ve bazı ilçe başkanları katılım sağladı.

Genel Başkan Yardımcısı ve Büyük Çamlıca Camii Müezzin-Kayyımı Ahmet Aybar’ın Kur’an tilavetiyle başlayan toplantıda Mil-Sen genel başkanı Mücahit Çelik ve Mil-Diyanet Sen genel başkanı Celaleddin Gül birer konuşma gerçekleştirdi. (Konuşmaya ilişkin video ayrıca paylaşılacaktır)

Kadın Komisyonları Başkanı Ayşegül Gök’ün sunumuyla devam eden toplantının öğleden önceki son konuşmacıları Hukuk Danışmanlık Bürosu sendika avukatı Emrah Hacıoğlu ve Mali Müşavir Murat Turan oldu.

Açılış konuşmasını Teşkilat Başkanı Ahmet Tahiroğlu’nun yaptığı öğleden sonraki programda ise değerli il başkanlarımız sunumlarını gerçekleştirdiler. İl başkanlarımız teklif, düşünce ve önerilerini dile getirdiler. Bugüne kadar yapılan çalışmaların değerlendirmeleri yapıldı. 2024-2025 yılında yapılacak faaliyetlerin istişareleri yapıldı.

Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının kapanış konuşmasını Genel Başkan Celaleddin Gül gerçekleştirdi.

Toplantıda alınan kararların hayırlara vesile olması niyaz ediyoruz.

Diyanetin Parlayan Yıldızı Mil Diyanet Sen; Yetkiyi Devralmaya Geliyor…

Mil Diyanet Sen
Genel Merkezi

Galeri İçin Tıklayınız >>>

 
Powered By aSa