01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

BATMAN MİL-SEN TOPLANTISI

Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik ve Genel Başkan Vekili Celaleddin Gül, 5 gün süren güneydoğu ziyaretleri kapsamında ilk durak Batman oldu.

Batman da Mil-Sen il ve ilçe başkanlarıyla bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Mil-Bayındır Sen il başkanı Nurettin Tokmak'ın ev sahipliğinde çok verimli bir toplantı gerçekleştirilirken, iki gün sürecek olan teşkilatlanma ve kurum ziyaretleri için Diyarbakıra geçildi.

a1 20

a1 22

MİL-SEN DİYARBAKIR'A ÇIKARMA YAPTI

Mil-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Mücahit Çelik, Genel Başkan Vekili Celaleddin Gül ve Mil-Sen İl Başkanı Mehmet Şimşek Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Ramazan Yaşar'ı ziyaret ederek Mil-Sen konfederasyonunun çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşımında bulundular.

Akabinde Sırasıyla;

-Karayolları 2. Bölge Müdürü Savaş BAYINDIR, -Diyarbakır Defterdarı Z. Abidin TOPRAK,
-Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurullah BİLGİN,
-Adalat Sarayı Çalışanları,
-Sağlık İl Müdürü Dr. Cihan TEKİN,
-İl Millî Eğitim Müdürü Yüksel ARSLAN,
-SGK İl Müdürü Reşat MERTTİR,
-Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Murat ÇALIK ve -Diyarbakır İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Selahattin DOĞAN makamlarında ziyaret edildi.

Görüşmelerde Mil-Sen Konfederasyonumuzun çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşımı yapılırken, Kurum personelleride ziyaret edilerek istişarelerde bulunuldu ve Konfederasyonumuzun çalışmaları hakkında bilgi verildi.

a1 14

a1 16

a1 21

MİL-SEN MARDİN'DE

Mardin Tapu İl Müdürlüğü Ziyareti

Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit ÇELİK, Başkan vekili Celaleddin GÜL ve Mil-Sen Diyarbakır İl Başkanı Mehmet ŞIMŞEK'inde aralarında bulunduğu heyet ile birlikte Mardin Tapu İl Müdürü Abdurrahim Kılıçaslan ve kurum personeli makamlarında ziyaret edildi.

a1 6

a1 8

Artuklu İlçe Müftülüğü Ziyareti

Mil-Sen heyeti Artuklu ilçe Müftülüğünü de ziyaret ederek ilçe müftüsü Abdullak IŞIK ve Daire personeliyle samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede Artuklu İlçe Müftümüz ve Kurum personeline çalışmalar hakkında bilgi verildi.

MİL-SEN HEYETİ ŞANLIURFADA

VALİ ABDULLAH ERİN İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Mil-Sen heyeti Genel Başkanı Mücahit Çelik'in Başkanlığında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile görüştü.

Görüşmeye Mil Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Mil-Sen Şanlıurfa İl Başkanı Ömer Çapan ve Mil Enerji Sen İl Başkanı Memduh Yıldız da katıldılar.
Sayın Valimiz Konfederasyonunuzun çalışmaları hakkında bilgilendirilirken, karşılıklı iyi dilek ve temennilerde bulunuldu.

a1 7

ŞANLIURFA'DA MİL DİYANET SEN COŞKUSU

Mil-Sen genel başkanı Mücahit Çelik ve Mil Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül Şanlıurfa da Din görevlileriyle kahvaltı programında buluştu.

İl başkanı Ömer Çapan Başkanımızın organize ettiği programa Mil Enerji Sen il Başkanı Memduh Yıldız, Mil Diyanet Sen il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve din görevlileri katıldı.

Yoğun katılımın olduğu programda Genel Başkan Gül, din görevlilerimizin sorunlarını, öneri ve taleplerini dinledi. Gündeme dair çok konunun istişaresi yapılırken, aynı zamanda ataması yapılmayan bazı ilçelerimize ilçe başkanları ataması gerçekleştirildi.

Özellikle son günlerde Şanlıurfa Mardin ve Şırnak bölgelerinde bazı camilerimizin elektriklerinin borcundan dolayı kesilmesi, aboneliklerinin iptal edilmesi ve sayaçlarının sökülmesi hususunda ciddi tepkilerini ortaya koyan din görevlilerimiz, bu uygulamanın bir an önce son bulmasını talep ettiler.

Mil Diyanet Sen'ni, kısa zamanda en hızlı büyüyen sendika olmasından dolayı tebrik ettiklerini, her konuyu korkmadan cesurca dile getirmesi ve gündeme taşıdığı projelerden dolayı ilgiyle takip ettiklerini ifade eden din görevlilerimize Genel Başkan Gül, bizlerde vermiş olduğumuz hak mücadelesinde cesurca rüzgara karşı direnip, güçlünün değil haklının yanında kararlılıkla durduğunuz için siz kıymetli hocalarımıza şükranlarımızı sunuyoruz, dedi.

a1 2

a1 3

Yaklaşık 5 gün süren Mil-Sen Konfederasyonu Güneydoğu Ziyaretleri, Şanlıurfa DSİ 15. Bölge Müdürlüğü ziyareti ile son buldu.

Powered By aSa