01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

GENEL BAŞKAN GÜL' den ÜÇ GÜNLÜK GÜNEYDOĞU ZİYARETİ

Sendikal faaliyetler kapsamında Güneydoğu çıkartması yapan Genel Başkan Celaleddin Gül'ün ilk durağı Şanlıurfaydı.

ŞANLIURFA’DA 50 KİŞİLİK TOPLU KATILIM

Genel Başkan Celaleddin Gül, yaklaşık 50 kişilik bir grup din görevlisinin toplu katılım programı için Şanlıurfa’daydı.

Gül; Şanlıurfa il merkezi ve ilçelerinden yaklaşık 50 kişilik din görevlisi grubun sendikamıza toplu katılım sağlamaları diyanetin parlayan yıldızı olduğunu göstermiştir, dedi.

Toplu katılım törenin ardından Güneydoğu ziyaretlerine devam eden Gül;

sanliurfatoplu

HALİLİYE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ ZİYARETİ
Sendikal faaliyetler kapsamında yurt gezilerini sürdüren Genel Başkan Celaleddin Gül, Şanlıurfa’daydı.
Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu, Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan Ömer Çapan ve Siverek İlçe Başkanı Ebubekir Çilenti ile birlikte Haliliye İlçe Müftülüğüne yaptığı ziyarette İlçe Müftüsü Abdulhekim Öz'ü makamında ziyaret eden Gül, sendikamız ve faaliyetlerimize ilişkin bilgiler verdikten sonra teşkilatlanma çalışmalarının devam ettiğini ve bu vesileyle İl ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade etti.İlçe Müftüsü Öz de müftülük faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Samimi bir havada sürdürülen görüşmenin ardından Mil-Diyanet Sen heyeti müftülük çalışanlarını da ziyaret ettikten sonra müftülükten ayrıldılar.
haliliyemuf
 

KİLİS İL MÜFTÜLÜĞÜ ZİYARETİ

Sendikal faaliyetler kapsamında kurum ziyaretlerini sürdüren Genel Başkan Celaleddin Gül, Kilis İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ile birlikte Kilis İl Müftüsü Abdurrahman Şahin'i makamında ziyaret eden Gül, sendikal faaliyetleri kapsamında il ziyaretlerinde edindiği izlenimler, personel sorunları ve sundukları çözüm önerileri hakkında bilgiler verdi. İl Müftüsü Şahin de il ve ilçe Müftülüklerinin Pandemi sürecinde yaptığı hizmetler ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretten sonra Müftülük çalışanlarını da ziyaret eden Gül, misafirperverliğinden dolayı Müftü Şahin'e teşekkür etti ve nice hizmetlerin yapılması hususunda başarılar diledi.

kilisil

GAZİANTEP BULUŞMAŞI

Genel Başkan GÜL, Gaziantep İl Teşkilatına yaptıgı ziyarette, İl Başkanı Atıf Deniz’e ve ilçe Başkanlarına gayretli çalışmaları sebebiyle teşekkür ederek:”Gaziantep’te en kısa zamanda yetkiyi alacağımıza inanıyorum, Çünkü artık diyanet çalışanlarımız tek tek değil adeta toplu katılımlar sağlayarak sendikamıza büyük teveccüh göstermektedirler diyen Gül, İl ve İlçe yönetimleri ile verimli bir istişare toplantısı yaptı.

GAZİANTEP İL MÜFTÜLÜĞÜ ZİYARETİ

İl Müftülüğü ziyaretinde Genel Başkan Celaleddin Gül'e, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu, Gaziantep İl Başkanı Atıf Deniz ve Şahinbey İlçe Başkanı Mustafa Bulut eşlik ettiler.

Mil-Diyanet Sen heyetinin makamında ziyaret ettiği İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, pandemi sürecinde, koronavirüs tedbirlerine uyarak yapılan Müftülük hizmetleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Genel başkan Gül de, yapmış oldukları yurt gezilerinde ve sendikal çalışmalarda, personelin karşılaştıkları problemler ve sendikamızın sunduğu çözüm önerilerinden bahsetti.

gaziantepil

 
 

ŞAHİNBEY VE ŞEHİTKAMİL İLÇE MÜFTÜLÜKLERİ ZİYARETİ

Yapılan ziyarette, ilçe müftüleri ile görüşülerek personelimizin sorunlarına ilişkin istişarelerde bulunuldu. Ziyaret sonrası çalışan personel tek tek ziyaret edilerek sorunlar ve çözümleri konusunda hasbihal edildi.

sahinbey

sehitkamil

ŞAHİNBEY VE ŞEHİTKAMİL KAYMAKAMLARI ZIYARETİ

Genel Başkan Celaleddin Gül ve beraberindeki heyet İlçe Müftülükleri ziyaretlerinin ardından, Şahinbey kaymakamı Tahir Şahin ve Şehitkamil kaymakamı Ömer kalaylı’yı makamlarında ziyaret ettiler.

sahinbeykay

sehitkamilkay

 

ŞAHİNBEY AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

AK Parti Şahinbey ilçe başkanı Hasan Teke'yi ilçe başkanlığında ziyaret ederek gündeme dair konularda istişarelerde bulunuldu.

Genel Başkan Gül, ülkede yaşanan manevi tahribatın önüne geçmek, İstanbul Sözleşmesi’nin iptali, Süresiz nafaka, Rtük projesi ve Aileyi dinamitleyen unsurlara ilişkin bilgiler vererek, özellikle iktidarın bu yönde çalışmalar yapması talebinde bulundu.

Ak Parti ilçe başkanı sayın Teke ise, Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler, “manevi tahribatın farkındayız bizlerde bu yönde gayret gösteriyoruz inşallah en kısa zamanda bahsetmiş olduğunuz konularla alakalı ciddi gelişmelerin ve çalışmaların olacağını” ifade ettiler.

sahinbeyakparti

OSMANİYE İL MÜFTÜLÜĞÜ ZİYARETİ
Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında yurt çapında ziyaretler yapan Mil-Diyanet Sen ekibinin durağı bu kez Osmaniye idi.
Mil-Diyanet Sen heyetinin makamında ziyaret ettiği İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, pandemi sürecinde, koronavirüs tedbirlerine uyarak yapılan Müftülük hizmetleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Karşılıklı görüş alışverişinin bir süre devam ettiği ziyarette Genel başkan Gül de, yapmış oldukları yurt gezilerinde ve sendikal çalışmalarda, personelin karşılaştıkları problemler ve sendikamızın sunduğu çözüm önerilerinden bahsetti.
Müftülük hizmet birimlerinde çalışanların da yerlerinde görüldüğü ziyaret, karşılıklı teşekkür edilmesiyle sona erdi.
 
osmaniyeziyaret
 
 
KADİRLİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ ZİYARETİ
Genel başkanımız ve beraberindeki heyet Osmaniye Kadirli ilçe müftüsü Necati Gündoğdu hocamızı makamında ziyaret ederek sendikal faaliyetlere ilişkin bilgiler paylaştılar. Görüşme sonrası genel başkan ve beraberindekiler müftülük çalışanlarını tek tek ziyaret ederek hasbihal ettiler.
 
kadirli
 

SAHA VE ARAZİ SENDİKACILIĞI

Üç günlük Güneydoğu programı çerçevesinde kurum personeli ile temaslarda bulunan heyetimizin
Camiamız tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanması memnuniyet verirken, Genel Başkan Gül, Tüm personeli Mil-Diyanet Sen çatısı altında toplanmaya davet etti.

Artık diyanet personelinin yeni adresi belli olmuştur. Cesur ve korkmadan her sorunu ifade eden ve bu sorunları çözmek için somut adımlar atan sendikamız gün geçtikçe alternatif olma yolunda büyük ilerleme gösteriyor.

Her gün bir il ve ilçede gerçekleşen toplu katılımlar sendikamızın tüm diyanet personeli tarafından ilgiyle takip edildiğini göstermektedir.

Diyanet çalışanlarının sorunlarını korkmadan, çekinmeden, cesurca her platformda konuşan, dile getiren ve kamuoyu oluşturan sendikamız, gün geçtikçe Diyanetin il odağında olan ve her geçen gün gücüne güç katarak büyüsen sendikamız, yetkiyi alma yolun faaliytelerine ve teşkilatlanma çalışmalarına hızla devam ediyor.

Powered By aSa