01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Hüda Par Genel Sekreteri Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu Mil-Sen’e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik, Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu, Mil Bayındır Sen Genel Başkanı Necattin Kaya, Mil Ulaştırma Sen Genel Başkanı Mehmet Yıldız hazır bulundu.

Yapılan ziyarette başta Filistin olmak üzere ülke gündemine dair güncel konular ele alındı. Mil-Sen’in sendikal çalışmalarına ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Hüda Par Genel Sekreteri Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir ise; Mil-Sen’i yakından takip ettiklerini, başta LGBT ile mücadele olmak üzere 6284 sayılı yasa, süresiz nafaka ve manevi tahribata ilişkin çalışmaları takdir ettiklerini ve her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler.

Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik ise, Filistin’de yapılan katliamlara ilişkin Hüda Par’ın başta Diyarbakır olmak üzere ülke genelinde yaptıkları büyük protesto gösterilerinden dolayı teşekkür ettiler. Filistin meselesinin partiler üstü bir mesele olduğu, tüm STK’ların ortak hareket etmesi gerektiği, Filistin meselesinin coğrafi değil imani bir mesele olduğu gerçeğinin göz ardı edilmemesini ifade ettiler.

Mil-Sen Konfederasyonu’nu ziyaret eden HÜDA PAR heyetine teşekkür ediyoruz.

Mil-Diyanet sen
Genel Merkezi

 

hudapar

Powered By aSa