01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Malatya’da üyemize karşı yapılmak istenen haksız ve hukuka aykırı duruma göstermiş olduğumuz tepki ve mücadele sonucunda, Malatya eski müftüsünün şikâyeti, Diyanet-Sen'in iftira dolu propagandası sonucunda şahsıma; Dikkat Çekme, Kınama ve Yer Değişikliğinden oluşan haksız cezalar verilmişti.

Tesis edilen işlemlerin iptali için başlatmış olduğumuz hukuk mücadelesi sonucunda, hamdolsun, 3 farklı mahkeme 3 farklı kararla haklılığımızı ortaya koyarak, yapılanların hukuka aykırı olduğuna hükmetti.

Unutmayın ki, Mil-Diyanet Sen cesur sendikacılık yapmaktadır. Konjonktür gereği davranmadan, kimden gelirse gelsin, "doğruya doğru, yanlışa yanlış" diyen sendikadır.

Mil-Diyanet Sen, cesur çıkışlarıyla mazlum personeli de cesaretlendiren bir sendikadır. Sadece kendi üyelerinin değil, haklı olan her bir personelin de hakkını koruyan ve savunan bir sendikadır.

Her zaman olduğu gibi Hak üstün gelmiş, Batıl karanlık girdabında kalmıştır. Bu girişimlerle Mil-Diyanet Sen'in önlenemez yükselişini asla ve asla engelleyemeyeceklerdir.

Bugüne kadar olduğu gibi aynı heyecanla, hem sendikal faaliyetlerimi hem de Başkanlık Dış İlişkiler Birimindeki görevimi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım.

Mil Diyanet Sen camiamızın parlayan yıldızı personelimizin umudu oldu. Sendikacılığı yeniden formatlayarak sendikacılığa yeni bir anlayış ve heyecan getirdik. "Artık Alternatif Var" söylemiyle Diyanet Sen'in "Bize üye olmaya mecbursunuz" felsefesini yıktık.

Ok yaydan çıkmıştır. Mil Diyanet Sen'in muhteşem yükselişini ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ

Mil Diyanet Sen'e balans ayarı vermek isteyenlere açıkça söylüyorum: Ne yaparsanız yapın BAŞARAMAYACAKSINIZ...!

'Önce Ahlak ve Maneviyat' galip gelecektir
Yetkiyi Devralmaya Geliyoruz.

Celaleddin GÜL
Mil Diyanet Sen
Genel Başkanı

Powered By aSa