01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Diva-Sen Şanlıurfa teşkilatından sonra Isparta DİVA-SEN teşkilatı da Mil Diyanet Sen'e toplu katılım kararı aldı.
Genel Başkan Celaleddin Gül, bugün Isparta’da din görevlileriyle bir araya geldi. Genel Başkan yardımcısı Ahmet Tahiroğlu’nun da eşlik ettiği buluşmada 25 kişiden oluşan Diva-Sen Isparta il teşkilatı Mil-Diyanet Sen'i tercih ederek toplu katılım programı yapıldı.

İltihak töreninde konuşan genel başkan Gül şunları söyledi: “Elhamdülillah, ülke çapında olduğu gibi Isparta’da sendikamızın yükselen bir trendi var. Camiamızın suya hasret gibi, cesur, azimli ve sıra dışı sendikacılığa hasret kaldığı bir dönemde manevi, ilkeli ve liyakatli bir sendikacılık anlayışıyla çıktık. İyi ki çıkmışız, çünkü artık Diyanet-Sen metal yorgunluğu ve güç zehirlenmesi yaşıyordu. Bundan dolayı da tabanın sesine kulak vermiyor, ayrıca ‘bize üye olmaya mecbursunuz’ havasına girmişlerdi. Bunu görerek sendikamızı tercih eden kardeşlerime teşekkür ediyorum.”

Programın ev sahipliğini yapan ve söz alan İl Başkanı Mustafa Güner de: “Akın akın, gruplar halinde ve fert olarak sendikamızı tercih edecekler ifadesini kullanıyorduk. Rabbime hamdolsun bunu gördük, kısa zamanda ilkeli sendikacılığı gösterdik ve bugün sadece Isparta’da değil, tüm yurtta takip edilen, tercih edilen ve camia için bir umut olarak görülen sendika olduk” ifadelerini kullandı.

Ülke çapında her il ve ilçede toplu katılımların gerçekleşmesine vesile olması dileğiyle, programı tertip eden ve katılım sağlayan din görevlilerimize tekrar teşekkür ediyoruz.

Powered By aSa