01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Bu fotoğrafı Sağlık Bakanımızı eleştirmek için buraya koymadım. Sağlık Bakanı kendince Bakanlığı bünyesinde çalışan personeline sahip çıkıyor.

Doğrusu Sağlık Bakanımızı kıskanmadım değil. Öyle ya...! Sayın Bakan maiyetinde çalışan personelinin arkasında durmak suretiyle aslında görevini yapıyor.
Sağlık Bakanımızın bu ifadelerini görünce, aklıma sahipsiz ve üvey evlat muamelesi gören din görevlilerimiz geldi.

✓ Bu memlekette PKK tarafından yüzlerce din görevlisi şehit edildi. Hiçbirinin adını duymadınız. Çünkü gündem yapılmadı, haber bültenlerine konu olmadı. Yüksek mevki sahipleri tarafından haklarında bir kınama veya taziye mesajı dahi yayınlanmadı.

✓ Bu memlekette yüzlerce din görevlisi dernek terörüne maruz kalarak ağır yaralananlar ve hayatını kaybedenler oldu ama gündem olmadı. Haber bültenlerine konu olmadı. Yüksek mevki sahipleri tarafından bir kınama veya taziye mesajı yayınlanmadı.

✓ Bu memlekette yüzlerce din görevlisi muhtarlar tarafından darp edildi, ağır yaralandı hatta öldürüldü bile. Ama diğer kamu çalışanları kadar haber bültenlerine konu olmadı. Yüksek mevki sahipleri tarafından bir kınama veya taziye mesajı yayınlanmadı.

✓ Bu memlekette Pandemi sürecinde sağlık personelinden sonra sahada en fazla koşan ve koşuşturan Diyanet personeli oldu. Covid cenazesi yıkadığı için hastalandıktan sonra hayatını kaybedenler oldu. Ama haber bültenlerine yine konu olmadı. Yüksek mevki sahipleri tarafından yine bir kınama veya taziye mesajı yayınlanmadı.

✓ Bu memlekette yolu 6 ay kapalı olan, kendisinden başka hiçbir kamu görevlisinin yaşamadığı en ücra köy ve mezralarda, kümes gibi barınaklarda yaşamaya çalışan din görevlilerimiz var. Haber bültenlerine "Kahraman imam" şeklinde hiç konu olmadı.

✓ Bu memlekette çıkan orman yangınlarında 7/24 canını hiçe sayarak yangını söndürmek için çalışan, hayatını kaybeden din görevlilerimiz oldu. Hiç birinin adını duymadınız. Çünkü hayatı, diğer kamu çalışanları kadar değerli olmadığı için ana haber bültenlerine konu dahi olmadı.

✓ Bu memlekette hain Fetö terör örgütü tarafından 15 Temmuz'da darbe yapmaya kalkışıldığında, tüm din görevlilerimiz minarelerden okudukları selâlarla halkımızı meydanlara davet ederek ülkemizi uçurumun kenarından kurtardılar. Ama onlar hakkında doğru dürüst bir haber yapılmadı. Haber bültenlerinde ancak kıytırık haberler kısmında yer bulabildi.

YETER ARTIK ..!

Çok soruyorlar:

"Başkanım, Mil-Diyanet Sen'i niçin kurdunuz?" diye.

Kısaca cevabım:

"Diyanet çalışanlarının artık sahipsiz olmadıklarını ve onların yanında olduğumuzu göstermek için."

 

Celaleddin Gül
Genel Başkan

Powered By aSa