01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

ISTANBUL DİN GÖREVLİLERİ BULUŞMASI

Mil Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel başkan yardımcıları Ahmet Tahiroğlu ve Halil Fıngaloğlu, İstanbul il başkanı Ahmet Ayber ve ilçe başkanlarıyla birlikte İlçe müftülüklerine ziyaretler gerçekleştirip din görevlilerimizle bir araya geldiler.

Ziyaretler kapsamında, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Esenyurt, Başakşehir, Arnavutköy, Sultangazi, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Güngören, Üsküdar, Sancaktepe, Pendik, Kartal ilçe müftülükleri ziyaret edilerek genel başkan sayın Celaleddin Gül tarafından sendikal çalışmalara ilişkin bilgiler verildi.

Beylikdüzü, Fatih ve Başakşehir' de üyelerimiz ve din görevlilerimizle bir araya gelen genel başkanımız Celaleddin Gül ve beraberindeki heyet, İstanbul çıkartmasını Mil-Sen Konfederasyonumuzun düzenlemiş olduğu boğaz turu programına katılarak sonlandırdı.

TEKİRDAĞ DİN GÖREVLİLERİ BULUŞMASI

Mil Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel başkan yardımcısı Ahmet Tahiroğlu, İstanbul il başkanı Ahmet Aybar, Tekirdağ il başkanı Ali Okutucu ve ilçe başkanlarımızla birlikte İlçe müftülüklerine ziyaretler gerçekleştirip, din görevlilerimizle bir araya geldiler.

Ziyaretler kapsamında, Tekirdağ İl Müftülüğü, Eğitim merkezi ve ilçe müftülüklerini ziyaret edilerek, genel başkanımız Celaleddin Gül tarafından sendikal çalışmalarımız hakkında bilgi verildi.

Tekirdağ'da üyelerimizle buluşan genel başkanımız konuşmasında, eksen kayması değil; 94 Ruhu, Güç Zehirlenmesi değil; Tevazu ile yola çıktıklarını ifade ederek, Mil Diyanet Sen'e gösterdikleri ilgi ve teveccüh için din görevlilerine teşekkür ettiler..

Tekirdağ ve İstanbul'da Mil Diyanet Sen'e gösterilen ilgi ve teveccüh görülmeye değerdi.


Artık Maya tutmuştur.
Yetkiyi Devralıyoruz.

 

istt 1

istt 1

istt 1

istt 1

istt 1

istt 1

 

Powered By aSa