01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül ve beraberindeki heyet, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti kararıyla TDV Genel Müdürü olarak atanan İzani Turan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, Genel Başkan Gül, Genel Müdür Turan'a yeni görevinin hayırlı olmasını ve başarılar dileyerek, Diyanet çalışanlarının taleplerinden oluşan bir dosya takdim etti. Nüfusu 500'ün altında olan yerlerdeki konutlardan kira alınmamasına ilişkin TDV'nin aldığı karara teşekkür eden Genel Başkan Gül, bu kararın kapsamının genişletilmesini, sadece büyük şehirler ve 500 nüfusla kısıtlanmamasını, geneli kapsayacak yeni bir kararı TDV yetkililerinden beklediklerini ifade etti. Ayrıca dosyada bulunan diğer maddelerin de oldukça önemli olduğunu ve camiamızın beklentilerine yönelik çalışmalar yapılması gerektiğini ifade etti.
TDV Genel Müdürü İzani Turan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “bizler hep birlikte büyük bir camiayız. Din görevlilerimiz vakfımızın motoru ve en hayati organıdır. Dolayısıyla onların taleplerine kayıtsız kalmamız söz konusu olamaz” dedi.
Genel Başkan Celaleddin Gül'e Genel Başkan yardımcıları Arif Şenel, Hacıduran Namlı ve Denetim Kurulu Başkanı Salim Oyuncu da eşlik etti. #MİLDİYANETSEN #TDV

Powered By aSa