01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

"Önce Ahlâk ve Maneviyat" bayrağını ilke edinen Mil-Diyanet Sen, kurulduğu günden itibaren “Önce Aile” demiş, aile kurumunun altını oyan tüm yapılarla mücadele etmiştir.

Sendikamız, İstanbul Sözleşmesini iptal ettirmekle işe başlamış, 6284 sayılı madde, aile ve gençliği zehirleyen LGBT örgütleri ve aile kurumuna zarar veren her türlü dernek ve örgütle mücadele etmekten de geri durmamıştır.

Aile haysiyetini ve mahremiyetini ayaklar altına alan televizyon dizi, sinema, sabah ve akşam kuşağında yayınlanan rezil programlara karşı da, RTÜK ile görüşmeler gerçekleştirmiş ve bu programların kaldırılması veya formatının değiştirilmesi için teklifler sunmuştur.

Mil-Diyanet Sen olarak, sadece erkek çalışanlarımız değil, kadın çalışanlarımızın da sorunlarıyla yakından ilgileniyor ve çözüm önerileri sunuyoruz.

Diyanet İşleri Başkanlığımız çalışanlarının en az 1/5’ini oluşturan ve her kademesinde görev yapan hanım kardeşlerimizi Mil-Diyanet Sen'e destek olmaya davet ediyoruz.

Genel Merkez Kadın Komisyonları Başkanı olarak atanan Ayşegül Gök hocamızın, yukarıda bahsi geçen tüm bu konulara ilişkin ciddi çalışmalara imza atacağına inanıyor, camiamız adına kendisine başarılar diliyoruz.

Ayşegül Gök

1979 yılında İzmir'de doğan Ayşegül Gök, lise eğitimini İzmir İmam Hatip Lisesinde tamamladı. İletişim Radyo-TV Yayımcılğı ve Anadolu Üniversitesi İlahiyat mezunu olan Gök, halen Felsefe Bölümüne devam etmektedir. Avrupa İnsan Hakları, 4-6 Yaş Oyun ve Masal Terapisi, Aile Danışmanlığı, Siyaset Bilimi, Nöropsikoloji, Beyin ve Bilinçaltı üzerine üniversitelerin programlarına katılan Gök, Diyanet işleri Başkanlığında 12 yıldan beri görev yapmaktadır.

Powered By aSa