01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Kayseri İl başkanlığının düzenlediği "Din Görevlileriyle Buluşma" programına katıldı.
Sendikasının İl Başkanı Abdullah Aslan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltılı buluşmaya Genel Başkan Vekili Arif Şenel ve Genel Başkan yardımcısı Hacı Duran Namlı da katıldılar.

Din görevlilerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşma programında her bir din görevlisi ile tek tek hasbihal eden genel başkanımız, görevli kardeşlerimizin sorunlarını yerinde dinledi.

Genel Başkan Gül buluşmada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Daha 2’nci yılını dolduran sendikamız, personeli yerinde ziyaret ederek, yaptığı icraat ve sunduğu çözüm önerileriyle takip ve tercih edilen sendika haline gelmiştir. İşte biz bugün buradayız ve oturan sendikacılık değil, saha sendikacılığı yapıyoruz. Yüzde 95,5 oranda bir büyüme ile kısa zamanda en hızlı büyüyen ve üye sayısını en çok artıran sendika olduk. İnşallah sizlerin desteğiyle yetkiyi alacak ve sarı sendikacılık değil, gerçek sendikacılığın ve camiamızın layık olduğu sendikacılığın nasıl yapıldığını göstereceğiz.”

Buluşmanın sonunda tüm katılımcılara teşekkür eden Gül, dilek ve temennileri de dinledikten sonra Kayseri’den ayrıldı.

 

kayseri 1

kayseri 3

kayseri 2

Powered By aSa