01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 
Gi̇resun Müftülüğünü Zi̇yaret Etti̇k
 
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Giresun Müftüsü Ramazan Topcan'ı ziyaret etti.
Mil-Sen heyetiyle birlikte Müftü Topcan'ı makamında yaptığı ziyarette Gül, sendikasının teşkilatlanma çalışmaları ve sendikanın Diyanet için ne kadar önemli olduğunu vurguladı.
Ziyarette, İl Müftülüğünün faaliyetlerine değinen Müftü Topcan, ziyaretlerinden dolayı Mil-Sen heyetine teşekkür etti ve başarı dileklerinde bulundu.
Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik, Eğitim Mil-Sen Genel Başkanı Kasım Kılıç, Mil-Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Tahiroğlu ve Halil Fingaloğlu ile birlikte İl Başkanı Celalettin Ocak'ın da bulunduğu heyet, müftülük idareci ve çalışanlarını da ziyaret ederek hasbihalde bulundular.
Bizler de Giresun Müftümüze ve mesai arkadaşlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, hayırlı hizmetlerinde muvaffakiyetler diliyoruz.
Giresn
 
Şebi̇nkarahi̇sar Di̇n Görevli̇leri̇ Buluşması
 
Genel Başkan Celaleddin Gül Şebinkarahisar'da din görevlileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
Buluşmada konuşan Gül, "Malumdur ki, Mil-Diyanet Sen'in yapmış olduğu faaliyetler camiamız tarafından ilgiyle takip edilmekte ve sendikamız ülke çapında teveccüh görmektedir. Millî ve manevî değerlere önem veren "Önce Ahlâk ve Maneviyat" diyen, ilkeli ve liyakatli din gönüllüsü kardeşlerimizi Mil-Diyanet Sen'e üye olmaya ve bu çatı altında birlikte hizmet etmeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Konuşmasını, "Allah'ın izniyle yetkiyi devralmaya geliyoruz" şeklinde tamamlayan Gül, tüm katılımcılara teşekkür etti.
280263620 738656080817035 3227442783222524079 n
 
280370074 738656104150366 4810293478473687214 n
 
 
Espi̇ye Ve Ti̇rebolu Di̇n Görevli̇leri̇ Buluşmasi
 
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül ve beraberindeki heyet Giresun Espiye'yi ziyaret etti.
İki ilçenin görevlileriyle Espiye'de bir araya gelen Genel Başkan Gül, Mil-Diyanet Sen'in yapmış olduğu faaliyetlere ve çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.
Buluşmada din görevlilerinin problemleri ve taleplerini de dinleyen Genel Başkan Gül ve beraberindeki heyet, sorunların çözümü için ciddi gayret gösterdiklerini ve en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını ifade ettiler.
Mil-Sen'e bağlı sendikaların genel başkan ve temsilcilerinin de katıldığı buluşmada birlik ve beraberlik mesajlarına yer verildi.
280300190 738811620801481 5219980889929548007 n
 
Rize İl Müftümüzü Ziyaret Ettik.
FSkDTkpVUAsf1E7
 
Kelki̇t'te İsti̇şare Toplantısı
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde istişare toplantısına katıldı.
Genel başkan Gül, toplantıda; sendikal çalışmalar için burada bulunduklarını, "gidemediğimiz yer bizim değildir" anlayışıyla çalıştıklarını, cesur ve fikir üreten bir sendikacılık yaptıklarını ifade etti.
Kahvaltılı yapılan istişare toplantısına Kelkit Müftüsü Dursun Boz, Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik, Eğitim Mil-Sen Genel Başkanı Kasım Kılıç ve Mil-Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu da katıldı.
İstişare toplantısına iştirak edenlere teşekkür eden Gül, programın sonunda Diyanet camiasını, en fazla büyüme gösteren sendikasına destek vermeye ve birlikte çalışmaya davet etti.
Böylesi güzel bir programı tertip eden KELKİT ilçe başkanımız Barış Akyol'a teşekkür ediyoruz.
kelkit
 
Şavşat Müftülüğü Zi̇yareti̇ ve İsti̇şare Toplantısı
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Artvin'in Şavşat ilçe Müftülüğünü ziyaret ederek ardından istişare toplantısına katıldı.
Şavşat İlçe Müftüsü Cihan Erdoğan'ı makamında ziyaret eden Gül, görüşmede; Teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiklerini ve ülkenin her bir köşesinden sendikasına ciddi bir teveccüh olduğunu ifade ederek yetkiyi devralma hedefine doğru emin adımlarla yürüdüklerini açıkladı.
Aralarında Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik, Eğitim Mil-Sen Genel Başkanı Kasım Kılıç ve Mil-Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu'nun bulunduğu heyet daha sonra istişare toplantısına katıldı.
İstişare toplantısına katılan din görevlilerine teşekkür eden Gül, "Önce Ahlak ve Maneviyat" ilkesinden taviz vermeden yola devam edeceklerini ve Diyanet camiasına en hayırlı hizmetleri yapacaklarını ifade etti.
savsat
Artvi̇n Müftülüğünü Zi̇yaret Etti̇k
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Artvin Müftülüğünü ziyaret etti.
Sendikasının teşkilatlanma çalışmaları için Müftülük ziyaretleri yapan Gül’ün bu seferki durağı Artvin Müftülüğüydü.
Beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ile birlikte İl Müftüsü Vekili Mahmut Çelikoğlu'nu makamında ziyaret eden Gül, teşkilat çalışmaları, Diyanet ve Diyanet çalışanlarının problemlerini yerinde tespit etmek, İl/İlçe Müftüleriyle problemlerin çözümü hakkında istişare etmek amacıyla ziyaretler yaptığını ifade etti.
İl Müftü Yardımcısı, şube müdürleri, vaizler, şefler ve tüm müftülük çalışanlarını tek tek çalışma odalarında ziyaret eden Gül, ev sahipliğinden dolayı Müftülük çalışanlarına teşekkür etti.
artvni
 
 
Powered By aSa