01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

 

Sözcü Gazetesi ve Din-Diyanet düşmanı laik yobaz çevreler, bugünlerde Dini İhtisas Merkezlerinin kursiyerlerine verdikleri yemek menüsüne kafayı takmış durumdalar.
‘Kamu İhale Bülteni’nin web sayfasına girip oradan ‘Gıda Malzemesi Alımı İhaleleri’nin şartnamelerine ulaşan malum karanlık medyanın silahşörleri, şartname üzerinden komik ve bir o kadar da iftira dolu haberleri servis etmeye başladılar.
Önce Elazığ Harput Dini İhtisas Merkezi’ni diline dolayan malum medya, şimdi de Trabzon Hafız Ali Haydar Özak Dini İhtisas Merkezi’nde kursiyerlere verilen yemek menüsüne kafayı taktı.
Aslında başta Polis Akademisi olmak üzere ülkemizdeki tüm Akedemi merkezlerinin gıda malzemesi alım ihale şartnameleri aynı kriterlere sahip olmasına rağmen, her nedense malum medya, cımbızla sadece DİB. Dini İhtisas Merkezlerinin gıda ihale şartnamesine odaklanıp, acaba buradan halkımızı Diyanet’ten soğutacak ve Diyanet’i itibarsızlaştıracak malzeme bulabilir miyiz? diyerek paçavra gazetelerinde yalan ve asılsız haber yapmışlardır.
Art niyetli İslam düşmanı karanlık medyanın servis ettikleri haberlerde ‘ŞOK ŞOK ŞOK’ şeklinde yazdıkları bazı cümleler şöyle:
- Etler İslami şartlara uygun kesilmiş ve damgalanmış olsun
- Etlerin renginin pembe kırmızı ve kıvamı sert olsun
- Etler yüzde 10’dan fazla yağ içermeyecektir
- Etler erkek hayvan eti olacaktır
- Ette kemik parçacıkları ve kıkırdak parçaları olmayacaktır
- Ceviz, fındık ve Antep fıstığı 1. Sınıf kalite olacaktır
Şimdi siz değerli kardeşlerime soruyorum:
Laik yobaz çevrelerin ‘ŞOK ŞOK ŞOK’ şeklinde haberleştirdikleri ve Dini İhtisas Merkezlerinin ihale şartnamesine koyduğu yukarıdaki şartların hangisi yanlıştır? Ülkemizdeki tüm kurumlar gibi Dini İhtisas Merkezlerimiz de parasını vererek alacağı etin İslami şartlara uygun kesilmiş olmasını, etin bayatlamış veya kokmuş olmaması için pembe canlı renkte olmasını, aşırı yağlı olmamasını, içerisinde kemik ve kıkırdak parçacıklarının olmamasını, ceviz vb ürünlerin 1. sınıf kalitede olmasını ihale şartnamesine yazmasından daha doğal ne olabilir?
Sözcü Gazetesi ve Elazığ milletvekili Gürsel Erol gibi bazı CHP milletvekilleri 7 Mayıs tarihinde ‘Diyanet, Harput Dini İhtisas Merkezi’nin rostoları, kebapları, bonfile ve biftekleri havada uçuşturduğu özel yemek listesini hangi yüzle savunacaktır’ şeklinde yalan haber ve asılsız iftirada bulunmuş idi. Aradan 40 gün geçmesine rağmen Gürsel Erol ve CHP bu iddiasını ıspatlayamamıştır. Gürsel Erol’un Elazığ halkına ve aziz milletimize bir özür borcu vardır.
Evet! Malum medya ve Sayın Gürsel Erol!
Aziz milletimizden ve Diyanet camiasından özür dileyiniz!
Celaleddin GÜL
Mil Diyanet Sen Genel Başkanı
Powered By aSa