01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Genel Başkanı Gül, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in ‘Merdiven Altı’ sendika ifadesine tepki göstererek, “Ülkemizin Sivil Toplum Örgütleri ‘Merdiven Altı ve Merdiven Üstü’ şeklinde iki kategoriye ayrılmış oldu. Sayın Çalışma Bakanı! LGBT Dernekleri, merdiven üstü mü, merdiven altı mı?” diye sordu.

Eşcinsel LGBT dernekleri 'Merdiven Üstü' STK kategorisinde

Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, açıklamasında gençliği ifsad eden LGBT’ye reva görülmeyen ‘merdiven altı’ ifadesine dikkat çekerek, “Memur-Sen'in teklifi ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanının da tensipleriyle ülkemizin Sivil Toplum Örgütleri "Merdiven Altı ve Merdiven Üstü" şeklinde iki kategoriye ayrılmış oldu. Bu ifadelerle, aileyi ve gençliği ifsat eden LGBT derneklerine reva görülmeyen "Merdiven Altı" ifadesi ülkemize ve çalışanlarına en güzel hizmetleri sunmaya çalışan sendikalara reva görülerek MemurSen dışındaki sendikalar adeta merdiven altında gayri resmi/illegal iş yapanlara bir tutulmuş ve bu mantaliteye göre eşcinsel LGBT dernekleri maalesef "Merdiven Üstü" STK kategorisinde yer almıştır” dedi.

‘Merdiven altı’ nitelemesi büyük bir skandal olarak tarihe geçti

Mil-Diyanet Sen’in, ‘Önce Ahlâk ve Maneviyat’ ilkesinden asla taviz vermeyeceğini belirten Gül, “Sayın Bakan "Merdiven Altı" olarak görse de; LGBT derneklerine karşı en ciddi mücadeleyi veren ve bu derneklerin kapatılması için İçişleri Bakanlığı'na dilekçe veren Mil-Diyanet Sen, "Önce Ahlâk ve Maneviyat" ilkesinden asla taviz vermeyecektir. Sayın Bakan, kendi bakanlığının oluru ve imzasıyla kurulmasına onay verdiği sendikaları ‘Merdiven altı’ olarak nitelemesi büyük bir skandal olarak tarihe geçmiştir.

Kamu görevlileri arasına fitne soktular!

Talihsiz açıklamalarından dolayı Sayın Bakanı önceki gün tüm kamu görevlilerinden özür dilemeye davet etmiştik ancak şu âna kadar kamuoyuna yansımış herhangi bir özür ifadesi görülmemiştir. Tarihin en berbat, en ötekileştirici ve en ayrıştırıcı toplu sözleşmesinin altında imzası bulunanlar, kamu görevlileri arasına fitne sokmuş ve siyasette olduğu gibi adeta sendikacılıkta da ittifaklar dönemi başlatılmıştır. Bu vebal onlara yeter de artar bile! Mil Diyanet Sen, azizi milletimizin göz bebeği ve çimentosu olan Diyanet çalışanlarına en güzel hizmetleri sunmak için gece gündüz çalışmalarına devam edecektir” diye konuştu.

Powered By aSa