01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Mil-Diyanet Sen'in uzun zamandır dillendirdiği 'Minber Dokunulmazlığı' teklifi nihayet ülke gündemine girdi. Din görevlilerimizin okudukları cuma hutbelerinin yargının konusu olmaması için, her önüne gelenin suç duyurusunda bulunamaması için hutbelerimize dokunulmazlık talebinde bulunuyoruz.

Dini değerlerimize saldırmayı kendisine vazife edinmiş malum çevreler, Diyanet'in ve Din görevlilerimizin başında ‘Demokles'in Kılıcı’ gibi durmakta, Allah'ın ayetleri- Kur’an’ın hükümleri, vaaz kürsüleri ve minberlerde adeta sansürlenmek istenmektedir.

Faiz ayeti okununca ‘sen ekonomist değilsin, işine bak’ deniyor. İçki-kumar ayeti okununca ‘benim zevkime karışma’ deniyor. Zina ayeti okununca ‘burası özgürlükler ülkesi karışma’ deniyor. Miras ayeti okununca ‘hangi çağda yaşıyoruz’ deniyor. Eş cinselliğin haram olduğuna ilişkin ayetler okununca ‘eş cinsellik bir insan hakkıdır, Lgbt’cileri hedef gösterdin’ deniyor.

İşte bu yüzdendir ki; Mil-Diyanet Sen'in aylardır gündemden düşürmediği ‘Minber Dokunulmazlığı’ teklifi ivedilikle yasalaşmalıdır. Minber Dokunulmazlığı ile okunan hutbeler yargının konusu olmaktan çıkarılmalıdır.

Mil-Diyanet Sen artık gündemi belirleyen ve Diyanet camiasının sahipsiz olmadığını ortaya koyduğu çalışmalarla gösteren sendika haline gelmiştir. Diyanet camiamızın parlayan yıldızı artık Mil-Diyanet Sen'dir.

Mil-Diyanet Sen
Genel Merkezi

mkursu 1

mkursu 1mkursu 1mkursu 1mkursu 1mkursu 1mkursu 1

mkursu 1mkursu 1mkursu 1mkursu 1mkursu 1mkursu 1

 

Powered By aSa