01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Şube Müdürü unvanında görev yapan personelimizden asgari görev süresini dolduranlar isteğe bağlı, azami görev süresini dolduranlar ise zorunlu olarak Mart ayı sonuna kadar DİBBYS üzerinden naklen tayin tercihi yapacaklardır. Ancak, daha önce azami görev süresini doldurarak görev yaptığı bir il tercihi yapmasına ve hâlen görev yaptığı ilin başka bir ilçesinin tercih edilmesine DİBBYS izin vermemektedir.

Isparta’da görev yapan bir Şube Müdürü, Isparta’ya sadece 20 km uzaklıktaki Burdur ilini tercih edebilmekte iken, Antalya’nın Kaş Müftülüğünde görev yapan bir Şube Müdürü ise aynı ile bağlı Kaş ilçesine 366 km uzaklıktaki Gazipaşa ilçesini tercih edememektedir. Bu, anlamsız ve kabul edilemez bir garabettir.

Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürleri ve İlçe Müftülerimiz aynı il sınırlarında farklı ilçelerde görev alabiliyor iken, Başkanlığımızda görev yapan Şube Müdürlerine de bu tercih hakkıyla birlikte, daha önce görev yaptığı il tercihi yapmasına izin verilmesini Şube Müdürlerimiz adına talep ediyoruz.

Powered By aSa