01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Genel Başkan Celaleddin Gül, “Umre Hizmetleri Daire Başkanlığı”nın adının “Umre ve Kudüs Ziyaretleri Daire Başkanlığı” olarak değiştirilmesi nedeniyle Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Görüşmede Sayın BİRCAN ‘Kudüs ve Mescid-i Aksa konusunda farkındalığı ve Kudüs ziyaretlerine katılımı arttırmak için 2015 yılından itibaren düzenlenen Kudüs ve Kudüs bağlantılı umre turlarının artık Umre ve Kudüs Ziyaretleri Daire Başkanlığı bünyesinde yürütüleceğini, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, Kudüs ziyaretlerine katılacaklar için özel Kudüs Rehberi hazırladığını’ ifade ettiler.

Genel Başkan Celaleddin GÜL’de ‘yapılan bu değişikliğin milletimizi ziyadesiyle memnun ettiğini, yerinde ve güzel bir karar olduğunu, Pandemi sonrası Kudüs ve Mescid-i Aksa ziyaretlerinde ciddi artışların yaşanacağını’ ifade ederek, alınan bu karardan dolayı başta Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ı, Genel Müdür Remzi Bircan’ı, “Umre ve Kudüs Ziyaretleri Daire Başkanı Yaşar Çapçı’yı tebrik ettiklerini ifade ettiler.

Tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde Daire başkanları Yaşar Çapçı ve Süleyman Sarı da hazır bulundular.

Nezaketinden dolayı sayın genel müdüre ve daire başkanlarımıza teşekkür ederiz.

Powered By aSa