01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Sendikal faaliyetler ve teşkilatlanma çalışmaları kapsamında yurt gezilerine hız kesmdeden devam ettiren Genel Başkan Celaleddin Gül'ün ilk durağı Malatyaydı.

MALATYA / Yurt gezileri kapsamında Malatya'yı ziyaret eden Genel Başkan GÜL, Malatya il müftüsü Veysel Işıldar ve il müftü yardımcılığına yeni atanan Abdullah Bekiroğlu ile görüştü.

Görüşmeye Genel Başkan yardımcısı Ahmet Tahiroğlu, il başkanı Şükrü Güven ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

 malatya22

TRABZON / Teşkilat çalışmaları kapsamında Trabzon'a giden Genel Başkan Gül ve Genel Başkan yardımcısı Ahmet Tahiroğlu il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

trbzn

Mil Diyanet Sen il ve ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarına hız verirken, bu kapsamda Anadolu'yu karış karış gezerek Diyanet çalışanları ile buluşmalar devam ediyor.

 ORDU / AYBASTI
Teşkilat çalışmaları kapsamında Ordu Aybastı İlçe Müftülüğünü ziyaret eden Genel Başkan Gül ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu, ilçe müftüsü Murat GEBEŞOĞLU ve daire çalışanlarıyla görüştü.

Görüşmeye Aybastı ilçe başkanı Nurullah Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

aybasti2

AYBASTI DİN GÖREVLİLERİYLE BULUŞTUK

Mil Diyanet Sen Aybastı ilçe başkanlığımızın düzenlediği kahvaltı programında din görevlileriyle buluştuk. Din görevlilerimizin büyük ilgi gösterdikleri buluşma programı çok verimli geçti.

Diyanet çalışanlarının birçok sorun ve probleminin konuşulup istişare edildiği buluşma programında, Genel Başkan GÜL, Mil Diyanet Sen'in Diyanet camiasının yeni adresi ve umudu olduğunu vurguladı.

Sendikamızın sergilediği performans ve çalışmaları takdirle izlediklerini, sorunlara yaklaşım ve çözüm önerilerini dikkatle takip ettiklerini ifade eden din görevlilerimiz; Diyanette kısa zamanda en hızlı büyüyen sendika olmamız hasebiyle tebriklerini sundular.

Saha ve arazi sendikacılığı ilkesi ile yola çıkan sendikamız, Anadolu'yu karış karış gezerek tüm il ve ilçelerde Diyanet çalışanları ile buluşmalar gerçekleştirerek sorunları yerinde gözlemliyor.

Böylesi güzel bir programın düzenlenmesinde emeği geçen Ordu Aybastı ilçe başkanımıza yönetimine ve toplantımıza katılan kıymetli din görevlilerimize teşekkür ediyoruz, dedi.

 aybasti

ORDU İL MÜFTÜLÜĞÜ ZİYARETİ

Yurt gezileri kapsamında Ordu il müftüsü Dr. İsmail Çiçek ilede bir araya gelen Genel Başkan Celaleddin Gül, birçok konunun ele alındığı görüşmede, sendikal çalışmalarımız ve projelerimize ilişkin de bilgiler paylaşıldı.

Görüşme öncesinde Genel Başkan GÜL, daire personelini de tek tek ziyaret ederek Mil Diyanet Sen hakkında tanıtımlarda bulundu.

Değerli il müftümüze ve personeline gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.

 ord

SAMSUN İL MÜFTÜLÜĞÜ ZİYARETİ

Genel Başkan Celaleddin Gül ve beraberindeki heyet Samsun il müftüsü Seyfullah Çakır ve daire çalışanlarını ziyaret ederek sendikal çalışmalara ve projelere ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

Diyanet'in en hızlı büyüyen sendikası olduklarını vurgulayan Genel Başkan, en kısa zamanda yetkiyi devralacaklarını ifade etti.

Çok kısa zamanda diyanet camiasının büyük teveccühüne mazhar olduklarını ifade eden Gül, 18 ayda yapmış oldukları çalışmaların personel tarafından da takdirle karşılandığını belirtti.

 smsn

KASTAMONU / TAŞKÖPRÜ
Genel Başkan Gül, Taşköprü ilçe yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Kısa zaman önce kurulan ilçe temsilciliğimizin çalışkan ve başarılı hizmetleri, din görevlilerimiz tarafından takdir gördü.

%95'lik büyüme oranıyla Diyanet'in en hızlı büyüyen sendikası Mil Diyanet Sen tüm il ve ilçelerde olduğu gibi Taşköprü'de de yetkiyi devralmak için harekete geçmiştir.

Taşköprü ilçe başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını temenni ediyoruz.

kstmn

Powered By aSa