01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPOD) LGBT'ye yönelik "Türkiye Buna Hazır" isimli çirkef bir kampanya başlattı.

LGBTİ+’lerın cinsiyet kimliği ve cinsel yönelimlerine dair kendilerini baskı altında hissetmeyecekleri bir yaşam için gerekli sosyal politikaların üretilmesini amaçladıklarını, Türkiye’de 30 yılı deviren LGBTİ+ hareketinin karşısına çıkarılan en yaygın argüman olan "Türkiye Buna Hazır Değil" söylemini yıkarak sokakta, iş yerinde, okulda, sanat alanında, televizyonda, evde ve hayatın bütün alanlarında yer almak için yeni bir hareket başlattıklarını açıkladı.

"Toplum Buna Hazır Değil" gerekçesini kabul etmediklerini belirten dernek, "Türkiye Buna Hazır" kampanyasıyla hem LGBTİ+’leri kapsayan bir Anayasa süreci için taleplerini konuşacaklarını hem de önümüzdeki seçimlerde LGBTİ+’lerin siyasal katılım süreçlerini güçlendirecek çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

CUMHURBAŞKANIMIZA ÇAĞRI
Mil-Diyanet Sen olarak toplumu ve aileyi ifsad eden sapkın hareket LGBTİ derneklerine karşı ciddi mücadeleler verdik.

Kapatılmaları ve tüm faaliyetlerinin yasaklanması için İçişleri Bakanlığına dilekçe verdik.

2012 yılında Moskova Yüksek Mahkemesi, 100 yıl süreyle başkentte LGBT üyelerinin yürüyüş düzenlemesini yasaklamıştı. Rusya’nın diğer bir şehri St. Petersburg’da da eşcinsel propagandanın yaygınlaşmaması için yasaklar mevcut.
Başta Rusya olmak üzere birçok ülke sapkın LGBT derneklerinin faaliyetlerine yasak getirmişken, hatta suç kapsamına almışken, yüzde 99'u müslüman olan ve İslam'a bin yıl sancaktarlık yapmış aziz milletimizin ahlaki ve dini değerleri hiç sayılarak pervasızca her türlü çirkefliği yaymayı amaçlayan LGBT derneklerinin kapatılması ve faaliyetlerinin derhal durdurulmasını talep ediyoruz.

"Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın;
Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.
Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın,
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın."

Celaleddin Gül
Genel Başkanı

Powered By aSa