01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

MİL-Diyanet Sen Sivas İl Temsilciliği önceki gün Şemsi Sivas-i Konferans Salonu’nda düzenlediği İstişare Toplantısı, Üye kayıt ve Katılım Töreni’nde MİL-Diyanet Sen’e 275 kişi katıldı.

Manevi İlkeli Liyakatli Sendikacılık İl Temsilciliğine Katılım için sembolik olarak 85 kişiye üye kayıt formları imzalatıldı.

Mil-DiyanetSen Sivas il Temsilcisi Ömer Uluçay ve Mil-Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Görgün Açılış ve selamlama konuşması yaptılar.

Programa Mil Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Mücahit ÇELİK, Mil Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin GÜL, Mil Diyanet Sen Genel Başkan Yrd Ahmet Turan Görgün, Mil Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı Kasım Kılıç, Mil Diyanet Sen Sivas İl Başkanı Ömer Uluçay, Mil Eğitim Sen Sivas İl Başkanı Zekeriya Poyraz katıldı.

Toplantıda konuşan MİL-Memur Sen Konfederasyonu Başkanı Mücahit Çelik, “konfederasyonumuzun hizmet kollarından olan Mil Diyanet Sen’e bugün itibariyle 275 kişi katılıyor. Dava arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Varlıklarıyla gücümüze güç kattılar” dedi. MİL Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül ise kendilerine verilen emaneti en güzel şekilde koruyup, kollayıp memurun sesi olacağız artık alternatif var Mil-Diyanet Sen var.

Gül şöyle devam etti “Yetkili sendikanın yetkisini devralmaya geliyoruz. Güçlünün haklı olduğu değil haklının güçlü olduğu sendikacılık anlayışını ilke ediniyor önce ahlak ve maneviyat diyoruz. Sendikacılıkta umudun adı olan MİL-Diyanet Sen her bahar bir çiçekle başlar diyerek çıktığımız bu yolda özelde Diyanet İşleri Başkanlığımız bünyesinde bulunan tüm personelin genelde tüm memurların sesi olacağız” diye konuştu.

 

Galeri İçin Tıklayınız>>

Powered By aSa