01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Mil-Sen Konfederasyonuna bağlı Mil-DiyanetSen Sivas Şubesi 1. Olağan Kongresi sendika merkezinden gerçekleşti.

svskngr 4

Yoğun bir katılım ve teveccühle gerçekleştirilen Mil-DiyanetSen Sivas Şubesi 1. Olağan Kongresi 28.03.2021 Pazar günü yapıldı. Kongrenin Divan Başkanlığını Mil-DiyanetSen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu , Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Görgün ve Şube başkan yardımcısı Mustafa Mutlu birlikte yürüttü.

Açılış ve yoklama ile başlayan kongre İstiklal Marşı okunması ve Divanın oluşması ile devam etti. Şube Başkanı İsa KUKUŞ'un açılış konuşmasını yaptığı kongrede Başkan Kukuş; "pandemiden dolayı bir süredir ertelenen seçimimizi yapmak bugüne nasip oldu. Pandemi şartlarına uygun olarak yapılan seçimimize katılan katılamayan tüm üyelerimize Teşekkür Ederim. İstişareye büyük önem verdiğini belirten Kukuş Önce Ahlak ve Maneviyat ilkesi ile yola çıkan sendikamız artık Alışılmış bilindik sendikacılığa son vererek sendikal mecrada yeni bir dönemi başlattı. Artık BİZ varız. Artık alternatif var Manevi İlkeli Liyakatli (MİL) sendikacılığı var" dedi. Protokol konuşmalarından, dilek ve temennilerden sonra seçime geçildi.
Sendika merkezinden gerçekleştirilen seçim tek liste halinde gerçekleşti. Seçim sonucundan İsa KUKUŞ ve listesi Sivas şube yönetimine seçildi.

WhatsApp Image 2021 03 28 at 11.00.49 PM

Genel Kurula Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Tahiroğlu ve Ahmet Turan Görgün, Eğitim Mil-Sen Genel Başkanı Kasım Kılıç ve misafirler katıldı.

Mil-Diyanet-Sen Sivas Şubesi Olağan genel kurul seçimleri sonucu şube yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı: İsa KUKUŞ

Şube Başkan Yardımcısı (Şube Başkan Vekili) : Fikret Fırat

Şube Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma) : Mahmut Yanık

Şube Başkan Yardımcısı (Mali İşler) : Cafer Gökçe

Şube Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim) : Ali Karataş

Şube Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu Sözleşme) : Mustafa Mutlu

Şube Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler) : Aydın Taşcı

svskngr 3

 

Powered By aSa