01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Kurulalı henüz 2,5 yıl olmuş sendikamız, sizlerden aldığı heyecan ve güçle öylesine çalıştı öylesine çalıştı ki geçen yıl olduğu gibi sendikalar için bir milat olan 2022 Mayıs ayına kadar yine Diyanet’in en hızlı büyüyen sendikası olduk elhamdülillah. 

Tabii ki bu hızlı büyümede katkısı olan önce üyelerimizdir, ilçe yönetimlerimiz, il yönetimlerimiz ve genel merkez yöneticilerimizdir. Çünkü sen yoksan, biz yokuz kardeşim. Sen varsın ki biz varız. Biz bu seçkin camianın tamamı için varız, ötekileştirmeden hizmet etmeye varız ve çalışanlarımızdan, “sahipsiz olanların sahibi” olmak için varız.

Mil-Diyanet Sen’in hızlı büyümesi gösteriyor ki; Çok yakın zamanda Diyanet çalışanlarından iki kişiden biri Mil-Diyanet Sen’li olacak, diğeri de Mil-Diyanet Sen’e üye olmaya aday olacak. Çünkü biz, şimdilik üye olmayı düşünmüyor ama bize gizli gizli destek veren ve bizi takip eden gizli üyelerimizin olduğunu çok iyi biliyoruz.

Hayal etmeden gerçek olmaz, önce hayal edilir, sonra gerçekleşir. “Yetkiyi devralıyoruz” derken şaka yapmıyoruz. Bugün en hızlı büyümeyi gösteren sendika yetkiyi de devralarak bu seçkin camiaya layık oldukları en güzel ve hayırlı hizmetleri yapacaktır.

Bize 4200 üyeyi kazandıran ve “İnsana ancak çalıştığının karşılığı vardır” buyuran rabbimize sonsuz ve sınırsız şükürler ediyoruz. Destek verdikleri için, takip ettikleri için, yalnız bırakmadıkları ve en önemlisi bizi umut olarak gördükleri için bu seçkin camiaya ise sonsuz şükranlarımızı arz ediyoruz.

Celaleddin Gül
Genel başkan

Powered By aSa