01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 
Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik, beraberinde Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Mil-Diyanet Sen Genel Başkan yardımcıları Arif Şenel ve Hacı Duran Namlı ile birlikte TOKİ başkan yardımcısı Dursun Baştürk'e bir ziyaret gerçekleştirdi.
 
"Diyanet-TOKİ İşbirliğiyle Lojman" projesine ilişkin oldukça verimli geçen görüşmede prefabrik veya betonarme lojman yapımının teknik detayları masaya yatırıldı ve maliyet, muhatap, sayı, yer vb. teknik detayların da TOKİ yönetim kurulunca istişare edileceği vurgulandı.
Maliyetlerin yüksek çıkacağı, köy ve mezraların dağınık olması, projede muhatabın kim olacağı vb. olumsuz yönlerin de göz ardı edilmemesi gerektiğini ifade eden TOKİ başkan yardımcısı Baştürk, yine de konuyu yönetim kurulunda müzakere edeceklerini, Mil-Diyanet Sen'in bu projesine kısa zamanda olumlu veya olumsuz bir cevap vereceklerini ifade etti.
 
Mil-Diyanet Sen kurulduğu günden itibaren, özellikle Cami lojmanları problemini sürekli gündemde tutmuş ve bu problemin çözümü için ilgili kurumlarla çok sayıda görüşme gerçekleştirmişti.
 
Yapılan çalışmalara ve görüşmelere ilişkin Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da konuyla alakalı olarak bilgilendirilmiş, probleminin çözümü için kendilerinin de katkıda bulunmaları daha önce talep edilmişti.
 
TOKİ Başkan yardımcısı Sayın Dursun Baştürk beye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.
 
 
 
 
Powered By aSa