01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Mil-Diyanet Sen’e katılımlar tüm ülke çapında devam ederken, bir büyük katılım da Gümüşhane’de gerçekleşti.
Diyanet camiası, hangi sendikaya üye olduğuna bakmadan mazlumun ve haksızlığa uğrayanın yanında olan, hakkı ve hakikati cesaretle savunan, kınayanın kınamasına aldırmadan her ortamda doğruyu haykıran Mil-Diyanet Sen’de kendini bulmaya başladı.

İşte oldukça büyük bir grupla Gümüşhane'deki kardeşlerimiz de Mil-Diyanet Sen çatısı altında toplandı. Hem de 130 kişinin tamamı Diyanet-Sen üyesi olan din görevlisi kardeşlerimiz ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ diyen, ‘Manevi Kalkınma Olmadan, Maddi İlerlememenin Olmayacağına’ inanan ve ‘Emin Adamlarla, Emin Adımlarla’ yetkiyi devralmaya koşan sendikamıza iltihak ettiler.

Artık mızrak çuvala sığmıyor. Camiamız; susan, oturan ve pısırık sendikacılardan bıkmış ve ‘konjonktür’ demeden, birilerinden gelecek işareti beklemeden, cesaretle konuşan, ‘sesini değil, sözünü yükselten’ sendikacılığı özlemiştir. Özlenen sendikacılığı Mil-Diyanet Sen’de görmüş ve artık toplu bir şekilde sendikamıza katılmışlardır.

Sendika konusunda Mil-Diyanet Sen’i tercih ederek ailemize katılan ve kendileriyle daha güçlü olacağımız kardeşlerimizi almış oldukları haklı karardan dolayı tebrik ediyor, kendilerine ‘aramıza hoş geldiniz’ diyor ve teşekkür ediyoruz.

Mil-Diyanet Sen, sensin kardeşim. Özlediğin ve aradığın sendikacılık buradadır ve senin de aramıza katılmanı özlemle bekliyoruz.

Powered By aSa