01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

KYGM öğrenci yurtları, TDV öğrenci yurtları ve Diyanet Gençlik Merkezlerinde görevlendirilecek Manevi Danışmanlık başvuruları başladı. Başvuru ile ilgili hususların açıklandığı maddeler arasında '4/B sözleşmeli personelin yapacağı başvurular kabul edilmeyecektir' maddesi, sözleşmeli personelin üvey evlat muamelesine tabi tutulduğunun adeta belgesi oldu.

Görevde yükselme, eş durumu tayini başta olmak üzere kadrolu personelden onlarca maddede hak mahrumiyeti yaşayan sözleşmeli personelimiz alınan bu karara tepki gösterdi.

İçlerinde manevi danışman olabilecek yüzlerce cevher bulunmasına rağmen maalesef başvuru hakkına sahip değiller. Sözleşmeli personelin başta tayin hakları olmak üzere yaşadıkları sıkıntılar artık dayanılmaz noktaya ulaştı.

6. Toplu sözleşme görüşmelerinin devam ettiği bu günlerde tekrar yetkili sendikaya seslenmiyoruz: 'Şayet kadro konusunu masada çözemez iseniz Mil Diyanet Sen ve tüm sözleşmeli kardeşlerimiz bunun hesabını sizlerden soracaktır'.

Kurum İdari Kurul toplantılarını şov yapan Diyanet Sen'e sesleniyoruz: 'Büyük bir coşku ve heyecanla paylaştığınız Kurul İdari Kurul kararlarınız nerede? Neden sözleşmeli kardeşlerimize sahip çıkmıyorsunuz.?

Diyanet Sen üyesi olan sözleşmeli kardeşlerime sesleniyorum: 'Hala o sendikadan istifa etmeyi düşünmüyor musunuz? Artık Mil Diyanet Sen var. Artık alternatif var. #MİLDİYANETSEN

Powered By aSa