01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik ve Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'u ziyaret ederek vakıf çalışanlarımızın sorunlarını ve taleplerini iletti.

12 maddeden oluşan sorun, çözüm önerileri ve talep dosyasını genel müdür Ersoy'a takdim eden genel başkan Gül, sorunların çözümü ve personelin taleplerinin yerine getirilebilmesi için bir çalışma başlatılmasını ve dosyada yer alan tüm konuların müzakere edilmesini talep etti. Gül, Vakıf çalışanlarının yanı sıra Diyanet çalışanlarının istek ve beklentilerini de Genel Müdür Ersoy'a sundu.

Vakıf çalışanları, Kültür ve Turizm Hizmet Koluna Geçirilmeli

Genel Başkan Celaleddin Gül, Vakıflar Genel Müdürlüğünün Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlandığını, çalışan personelin de esasen Diyanet hizmet kolundan ayrılarak kültür ve turizm hizmet koluna bağlanması gerektiğini, sendikal anlamda bunun daha verimli olacağını vurguladı. Çünkü, Diyanet sendikalarının Vakıf çalışanlarının sorunlarını çözme konusunda yetersiz kaldığını, bu durumun da ciddi mağduriyetlere neden olduğunu ifade etti.

Görüşmenin sonunda Genel Müdür Burhan Ersoy, Mil-Sen heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek dosyayı inceleyeceklerini ve her bir maddesini müzakere edeceklerini ifade etti.

Powered By aSa