01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Mil Diyanet Sen heyeti bugün Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin'le 'Dernek Terörü' sorununun çözümüne yönelik çok verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

Daha önce sendikamız tarafından 'dernek sorunu ve çözüm önerileri' şeklinde hazırladığımız ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne sunduğumuz dosya, yakın zamanda yapılacak geniş çaplı bir toplantıda masaya yatırılacak.

Yapılan görüşmede Genel Başkan Gül; Dernek sorununun müzminleşerek adeta bir dernek terörü haline geldiğini, ülkemizin değişik il ve ilçelerinde görev yapan din görevlilerimizden ciddi manada şikayetler aldıklarını, bir çok il ve ilçede ise din görevlisine kurşun sıkacak boyutlarda cinayetlere varan büyük bir sorun olduğunu belirterek, konunun çözümü için sundukları çözüm önerisinin bir an önce hayata geçirilmesini talep etti.

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Mehmet Bilgin ise; En kısa zamanda ilgili birimlerle bir toplantı düzenleyeceklerini, çözüm önerisini oluşturan maddeleri o toplantıda müzakere edeceklerini, bu toplantıya gerekirse sendika başkanlarını da çağırabileceklerini ifade ettiler. Mil Diyanet Sen olarak bu konunun takipçisi olacağız. Çünkü Mil Diyanet Sen laf sendikası değil, icraat sendikasıdır. Cek Cak edebiyatı değil, çözüm odaklı sendikadır. Diyanet camiasının yeni adresi...

 

YETKİYİ DEVRALIYORUZ...

Powered By aSa