01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 
Antalya Müftülüğünü Zi̇yaret Etti̇k
 
Teşkilat çalışmaları kapsamında Müftülük ziyaretleri yapan Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Tahiroğlu ve Hacıduran Namlı ile birlikte Antalya'daydı.
Antalya Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya'yı makamında ziyaret eden Gül, teşkilat çalışmaları ve Diyanet çalışanlarıyla istişare etmek amacıyla Antalya'da bulunduklarını ifade etti.
İl Müftüsü Yalçınkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Mil-Diyanet Sen heyetine teşekkür etti. Beraberinde İl Başkanı Abdulkadir Ağlamaz ve yönetim kurulunun da bulunduğu Mil-Diyanet Sen heyeti, müftülük çalışanlarını da ziyaret etti.
Ardından Antalya Merkez İlçelerinden Muratpaşa, Konyaaltı ve Kepez ilçe Müftülüklerini ziyaret ettik. Misafirperverlikeri için kıymetli müftülerimize ve personeline teşekkür ediyoruz.
 
antlya
 
 
BURDUR/BUCAK MÜFTÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK
 
Teşkilat çalışmaları için Müftülük ziyaretleri yapan Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Tahiroğlu, Havıduran Namlı, Isparta İl Başkanı Mustafa Güner ve İlçe Başkanı Mehmet Nemutlu birlikte Bucak Müftüsü İbrahim Keser'i makamında ziyaret etti.
Karşılıklı görüş alışverişinden sonra İlçe Müftüsü Keser, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Mil-Diyanet Sen heyetine teşekkür etti.
bucak
 
 
BUCAK KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİK
 
Teşkilat çalışmaları için ilçe ziyaretleri yapan Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Yardımcıları Ahmet Tahiroğlu, Hacıduran Namlı, Isparta İl Başkanı Mustafa Güner ve İlçe Başkanı Mehmet Nemutlu ile birlikte Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu'nu ziyaret etti. Ziyarette, Genel başkan Gül, teşkilat çalışmaları ve Diyanet çalışanlarıyla istişare etmek amacıyla Bucak'ta bulunduklarını ifade etti ve nazik kabullerinden dolayı Kaymakam Tanrıkulu'na teşekkür etti.
bckkymkm
 
KATILIMLAR DEVAM EDİYOR
 
Ülkemizin diğer il ve ilçelerinde olduğu gibi Burdur İli Bucak İlçesinde de Mil-Diyanet Sen'e katılımlar gerçekleşti.
Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında İlçe ziyaretleri yapan Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, heyetiyle birlikte katıldığı iltihak toplantısında sendikasının kısa zamanda bu derece büyüyerek 3'üncü büyük sendika olduğunu söyledi ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Bucak Öğretmen Evinde gerçekleşen toplantıya Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Tahiroğlu, Hacıduran Namlı, Isparta İl Başkanı Mustafa Güner, İlçe Başkanı Mehmet Nemutlu ve din görevlileri katıldı.
 
332883185 1560874497744212 5384828897088175808 n
 
ISPARTA VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİK
 
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, heyetiyle birlikte Isparta Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek'i ziyaret etti.
Isparta'daki görevine yeni başlayan Vali Yardımcısı Özgödek'i tebrik eden Gül, ziyarette, sendikasının teşkilat çalışmalarından ve kamu çalışanları ile ülke için hazırladığı projelerinden bahsetti.
Genel Başkan Yardımcıları ve Mil-Diyanet Sen Isparta yönetiminin de katıldığı görüşmede ziyaret ve kabulden duyulan memnuniyet dile getirildikten sonra Vali Yardımcısı Özgödek, Mil-Diyanet Sen heyetine başarı dileklerinde bulundu.
335044863 721257216398167 8263362553546882950 n
 
ISPARTA MÜFTÜLÜĞÜ PERSONELİNİ ZİYARET ETTİK
 
Isparta'da bulunan Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, heyetiyle birlikte Isparta Müftülüğü personelini ziyaret etti. Personeli çalışma odalarında ziyaret eden ve selamlayan Gül'e, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Tahiroğlu, Hacıduran Namlı ve Isparta İl Başkanı Mustafa Güner eşlik etti.
334937130 179985081411440 2463039688778714344 n
 
 
 
 
 
 
Powered By aSa